Pevačica Jana Todorović otpevala je velike hitove poput “Barabar”, “Crna kutija”, “Šta će ti pevačica”, “Lune, lune” i mnoge druge. O njenom životu van scene malo se zna.

Ono što je poznato jeste da je više od dve decenije u braku sa mužem Ivanom sa kojom ima ćerku.

Sada je objavila sliku sa sovjom jačom polovinom uz koju je dodala tri emotikona srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

Ivan je imao samo 21 godinu kada je sreo Janu. Jana tvrdi da je to bila ljubav na prvi pogled:

“Ivan i ja smo se upoznali dole na Kosovu, gde sam ja i živela i pevala. On je došao da me čuje jer mu je trebala muzika i naravno radna pevačica za restoran koji je otvarao u Minhenu. Čim me je čuo na prve neke taktove, na prvu pesmu je reagovao. Posle dva sata je prišao i rekao: ‘Ti ćeš biti moja ili ničija’. Tako je izgledao naš prvi susret i pored toga, ja sam imala vezu, što bih sad krila”, otkrila je jednom prilikom u emisiji “Magazin IN”.

“Ja nisam bila za album, htela sam da budem s njim, da imamo decu, a on je rekao: ‘Ne. Ti ćeš da snimiš album.’ Možda njegovi nisu bili za na početku. Plakala sam kad me zaprosio, moji su videli da je to to, jedva su čekali da mene prebrinu, da se ne vraćam, sve su polomili po kući, bilo je veselje i slavlje. Svadba je bila mnogo kasnije, taj papir ništa ne znači, toliko smo godina tu gde jesmo, ispričala je u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011)

NJeno najveće bogatstvo, kako tvrdi, jeste njena ćerka Kristina Džulijen koju je Jana rodila u Las Vegasu.

Pričalo se o tome da je njen izabranik jako imućan i da žive u dvorcu:

Najveće bogatstvo mi je ćerka. Sve drugo… Taj dvorac koji imamo je u vlasništvu mog svekra. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete”, objasnila je za “Kurir”.