Veče za pamćenje – to je najkraće rečeno opis večeri u kojoj je proslavljeno pokretanje nove radio-stanice Lola.

Žurka koju su organizovali „Maxim media plus“ i „Alo media system“ okupila je veliki broj poznatih ličnosti, pokrenula lavinu dobre energije, uz pesmu i fenomenalno druženje.

Foto: Promo
Foto: Promo

Lola je za kratko vreme postala sinonim za dobru, kvalitetnu domaću muziku koju odavno ne možemo čuti ni na jednoj drugoj radio-stanici, a u ovom znaku proteklo je celo veče slavljenja nove medijske zvezde Srbije. Goste su dočekivale devojke u narodnim nošnjama, služeći pogaču i so, kako nalaže srpska tradicija, a celo veče Davor Jovanović sa svojim orkestrom izvodio je hitove koji se puštaju na već sada mnogima omiljenom radiju Lola.

Foto: Promo
Foto: Promo

Do sada najveći broj medija i poznatih ličnosti okupili su se da zajedno s domaćinima obeleže početak jednog divnog druženja, a koliko im znači to što je jedan ovako veliki radijski projekat počeo na našim prostorima, otkrili su za Alo!.

– Meni je jako drago što sam pozvana na otvaranje Lola radija, jer u poslednjih mesec dana samo sam na njihovoj frekvenciji. Oduševljena sam muzikom koju puštaju, a to su pesme koje inače privatno volim da čujem – rekla je Katarina Grujić.

Foto: Promo
Foto: Promo

 Lola je pun pogodak! Drago mi je da je počela sa radom jedna takva radio-stanica, moj tata je oduševljen muzikom koju puštaju, ali i svi mi mlađi – rekao je Sale, frontmen benda „Tropiko“.

Foto: Promo
Foto: Promo

Iako se njena karijera gradi na modernijem zvuku, Anastasija Ražnatović je priznala da sluša Lolu od trenutka kada je puštena u etar.

– Drago mi je što sam prisustvovala proslavi povodom otvaranja Lole. Stalno ih slušam i dopada mi se što neguju tu dobru, narodnu muziku. Prijatelji i ja često pojačamo pesme kada se vozimo automobilom i želim im svaku sreću i uspeh, u koji sam sigurna da će imati – rekla je Anastasija.

Foto: Promo
Foto: Promo

Pop pevačica Angelina nije krila da je oduševljena novim radijskim projektom.

– U slobodno vreme slušam isključivo Lola radio i stvarno je super stvar da se desila neka radio-stanica koja pušta tu starogradsku muziku i neke pesme koje su možda zaboravljene – rekla je ona, dok je Tamara Milutinović priznala da je veliki fan.

– Veliki sam fan radija Lola. Često ih objavim na svojim Instagram storijima jer to je muzika koju ja volim da slušam i presrećna sam što postoji jedna takva radio-stanica.

Domaćini su se potrudili i da svaki gost na kraju večeri dobije poklon, pa je tako u prelepo dekorisanim kutijama sa Lola zaštitnim znakom bila upakovana rakija, slatko od borovnica, džem i rokovnik sa tradicionalnim motivima.

Foto: Promo
Foto: Promo

Na žurki su se, između ostalih, pojavili: Ana Sević sa suprugom Danielom, Ana Kokić, Nikolina i Saša Kapor, Marina Tadić, Marina Visković, Iva Štrljić, Aleksandar Sofronijević i mnogi drugi…

Mia Miladinov, jedan od muzičkih urednika radija Lola i direktorka svih radio-stanica koje posluju u okviru grupacije „Maxim media plus“, za Alo! je rekla:

– Radio-stanicu Lola smo napravili za dušu svih nas. Za manje od pet meseci ušli smo u top 5 najslušanijih radio-stanica u Srbiji i zaista smo ponosni na tako veliki uspeh. Lola je frekvencija za sve generacije i više niko ne može da se postidi kada kaže da sluša narodnu muziku, jer na Loli puštamo samo kvalitetne pesme – rekla je Mia za Alo!.