Kroz sve životne borbe koje je prošla proteklih godina, Andreani Čekić najveća podrška bila je porodica. Pevačica koja je popularnost stekla takmičivši se u “Zvezdama Granda“, rođena je u Bosni, ali je nakon razvoda roditelja s majkom otišla u Beč. U glavnom gradu Austrije je i završila osnovnu i srednju školu, a u rodno mesto često dolazi kako bi obišla oca.

I sa majkom ima veoma blizak odnos, pa često zajedno provode vreme. Odlaze na kafe, ručkove, kako bi na miru razgovarale o važnim temama, e pevačica fotografije objavljuje na Instagramu.

Poslednja je izazvala pravu pometnju. Andreanina majka je promenila frizuru koja joj je sa lica skinula godine, pa mnogi nisu poverovali da je ona na fotografiji.

“Kao da ti je sestra, a ne majka”,” Nije moguće da je ova žena tvoja majka”, “Prelepe ste obe”, samo su neki od komentara na pevačicinu porodičnu fotografiju. Andreana je nakon ljubavnih krahova prestala da govori o privatnom životu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreana Cekic (@andreanacekic)

“Kad budem imala vezu, ja to neću eksponirati, zato što sam se umorila od toga. Mislim da sam ja i žena i muškarac uvek bila, ne samo u vezi, nego generalno. Raditi ovaj posao nije lako, tako da moraš biti spreman na sve. Ne možeš da budeš razmaženo derište, jer će te lupiti po glavi sve i svašta i samo ćeš se razočarati, tako da takve kao ja rano nauče da budu i muško i žensko”, rekla je pevačica nedavno u emisiji ”Premijera” .

“Mnogo sam ih razmazila i braća i snajke su u fazonu: ‘Užasna si’. Ja uvek kupim najbolje poklone. Gledam da kad nemam puno vremena za njih, ja želim da ih bar obradujem. Želim da znaju da je tetka najjača”, rekla je Andreana.