Pevač Željko Samardžić oduvek je važio za velikog šmekera i džentlmena, a pre čak 44. godine uspeo je da osvoji srce prelepe Maje sa kojom i danas uživa u skladnom braku.

On je otkrio kako ga je Maja osvojila.

– Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu – ispričao je Željko.

Bračni par Samrdžić pravi je primer da godine ne guše ljubav te su i dan danas jedno drugom najveći prijatelji i podrška u životu.

– Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu – istakao je pevač i dodao da funkcioniušu bolje nego ikada budući da su godine provedene zajedno učinile da jedno drugo poznaju bolje nego sami sebe.

– Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona. (smeh) Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu – otkrio je.

Iako se Maja ne eksponira u medijima, svaka njena fotografija koja osvane na pevačevom profilu izazove divljenje i lavinu komentara od strane pratilaca.

“Željko predivan ste par”, “Žena ti je prava lepotica”, “Super izgledate u paketu”, “Vi emitujete ljubav”, “Sreća i ljubav izbijaju iz vas”, “Najbolji pevač i njegova prelepa žena”, samo su neki od komentara.

Željko i Maja danas su ponosni roditelji tri ćerke, a njihovu porodičnu idilu nedavno je ulepšao dolazak Anđelije koja je kao četvrto unuče unela neverovatnu radost i veselje u njihov dom.

Grandonline