Malo ko bi prepoznao našeg poznatog pevača sa fotografije. Rođen je 1985. godine u Beogradu i sin je legendarnog pevača.

Danas on oduševlja svojim vokalom, a nije ni čudo s obzirom na to da potiče iz muzičke porodice.

Pošto je završio gimnaziju, upisao je dizajn i snimanje zvuka, a do sada je izdao tri albuma, i učestvovao na Grandovim festivalima, kao i u Vrnjačkoj Banji.

Na prvom albumu su se našle pesme od kojih su se izdvojile “Oprosti mojoj mladosti”, “Željo moja”, “S kim si me noćas varala”, “Ja sam tvoj i kad spavam sa njom”, a sa drugog najveći uspeh je postigla pesma “Al’ nema nas”, zatim slede pesme “Ja nisam taj”, “Dobar sam ti ja”, “Za najboljeg druga”, “Prećuti me” i druge.

Nakon toga, na “Grand festivalu” otpevao je pesmu “Med i slatko grožđe” za koju se smatra da je postigla najveći uspeh u njegovoj karijeri. Na trećim albumom objavljuje pop pesme, kojih je publika vremenom prihvatala, s obzirom na to da je promenio muzički žanr, a pesma “Našao sam te” je prestigla milion pregleda na Jutjubu nakon tri meseca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)

Da, ovo je Nikola Rokvić.

U porodici Rokvić dogodila se velika tragedija kada je u novembru prošle godine preminuo Marinko Rokvić nakon borbe sa teškom bolešću. Nikola je bio izuzetno vezan za svog oca, a njegova smrt mu je jako teško pala.

Podsetimo, Nikola je u skladnom braku sa suprugom Bojanom, sa kojom ima čerku Leonu i sina Simeona.