Harmonikaš Aca Sofronijević u oktobru 2020. godine uplovio je u emotivnu vezu sa voditeljkom Sanjom Ćulibrk, i činilo se da je u njoj pronašao srodnu dušu. Delovali su kao skladan par, zajedno su putovali, išli na događaje, a zajednički život bio je samo logičan sled događaja. Aca je priznao da su razgovarali o braku kao o sledećem koraku u vezi i svi su očekivali svadbena zvona.

“Moja devojka je moja inspiracija, ona je ispunila mnoge moje snove. Nisam znao kako može da bude lepo u vezi, zaista sam srećan. Privuklo me je što je lepo vaspitana i dostojanstvena, ona je prava dama. Mora da bude svadba, mi zaista uživamo u našoj vezi, sve ide kako treba, tako da biće i toga”, rekao je on jednom prilikom i priznao da priželjkuju proširenje porodice.

“Bože zdravlja. kako ne. Molimo se Bogu i ona i ja za porodicu”, rekao je tada muzičar za “Blic”.

Međutim, usledio je raskid.

“Svi su očekivali njihovu svadbu i mnoge je njihov raskid iznenadio, ali oni nisu želeli da pričaju o tome. Koliko sam ja upućen, razlog raskida nije nikakav skandal, prevara ili svađa… Jednostavno su shvatili da nisu jedno za drugo i da neće moći starost da dočekaju zajedno zbog čega su se dogovorili da se raziđu. Kada se sretnu, nema neprijatnosti. Aca je ozbiljan profesionalac, a između njih nema zle krvi, pa ne čudi što su nastavili normalnu komunikaciju i saradnju”, ispričao je izvor blizak harmonikašu i voditeljki.

Aca Sofronijević potvrdio je da više nije u vezi sa Sanjom, a sada je i priznao da je krenuo dalje.

“Svakako da sam krenuo dalje, jedan period patnje je morao da se prođe. Sada pamtim samo najlepše stvari, mi smo uživali u ljubavi dok je sve to trajalo. Ponosan sam jako na taj period koji sam proveo sa Sanjom i želim joj zaista sve najlepše u životu”, kazao je za “Grand Online” harmonikaš.

Još fotografija Sanje Ćulibrk i Ace Sofronijevića iz vremena kada su bili u vezi pogledajte u galeriji ispod.

Lepa i srećna