Glumac Dragomir Bojanić Gidra o privatnom životu je retko govorio javno, pa je tako mnogima promaklo da je u braku bio sa koleginicom Ljiljanom Kontić sa kojom je dobio ćerku Jelenu.

Ljiljana i Gidra zaljubili su se na prvi pogled, a venčali su se nekoliko godina kasnije, 1966. godine.

– Nisam verovao da mogu biti tako upecan. Kada sam bio mladić, nisam mogao ni da pretpostavim da ću jednog dana biti toliko vezan za porodicu – rekao je jednom prilikom glumac.

Fotografija na kojoj je Gidra sa porodicom srećan i nasmejan, ujedno je i jedna od retkih njihovih zajedničkih fotografija koje su se pojavile u javnosti.

Ljiljanu Kontić naša publika najbolje pamti po ulozi Ljeposave u seriji “Đekna još nije umrla, a kad će ne zna se”, a kadar je delila sa suprugom u filmu “Šta se zgodi kad se ljubav rodi”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @balkanskim.sokakom

Jednom prilikom istakla je da je možda u svojoj karijeri mogla da uradi i više, ali joj je porodica uvek bila na prvom mestu.

– Na Akademiji sam bila vrlo ambiciozna, ali onog trenutka kad sam se udala za Gidru, bila sam svesna da će u interesu porodice gluma morati da trpi. Valjda je to nama ženama u krvi — priznala je ona.